CONFIRMARE – Dan Ivan a fost validat de conducerea USR drept candidat al partidului la funcția de primar al municipiului Baia Mare

0
597
Dan Ivan
Dan Ivan

CERTITUDINE. Dan Ivan (40 de ani) va fi candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, opțiunea filialei municipiului maramureșean și a celei județene fiind validată recent și de organismul de conducere al partidului (Biroul Național USR).

 

“Baia Mare are nevoie de oameni noi la vârful administrației, de politicieni curați, care pun cinstea deasupra intereselor materiale meschine și care își coordonează acțiunile gândindu-se la binele comunității, nu la confortul personal. Baia Mare are potențialul și resursele necesare pentru a deveni un oraș atrăgător pentru turiști și primitor pentru cetățenii proprii, atât printr-un aspect decent, cât și prin dezvoltarea sectoarelor de servicii și producție, a educației și a sănătății.

 

USR Baia Mare are printre membrii săi politicieni potriviți pentru a conduce administrația municipiului cu onestitate și competență. Vom câștiga Primăria și Consiliul Local Baia Mare și le vom arăta băimărenilor că administrația se poate face și altfel decât au fost obișnuiți în ultimii ani” , a precizat Ivan.

 

Dan Ivan are 40 de ani, este căsătorit, are doi copii și este de profesie inginer. Pe lângă activitatea sa profesională (este coordonator de producție la o firmă privată) și politică (este președinte al USR Maramureș), Ivan s-a făcut cunoscut și prin eforturile pe care le depune în slujba copiilor cu Sindrom Down și a părinților acestora.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here