NUMIRE – Oana Oșanu, directorul de la AJOFM, a fost numită subprefect de Maramureș

1
2156

PREVIZIBIL. Mihaela Oana Oșanu, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș, este noul subprefect al județului Maramureș. Hotărârea a fost luată în ședința de Guvern din această seară.

 

Oșanu este absolventă a Facultății de Drept Cluj Napoca (promoția 1996) și a Facultății de Științe Economice (în specialitatea Contabilitate și Informatica de Gestiune) de pe lângă Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca (promoția 2017). Oana Oșanu este director executiv al AJOFM Maramureș din anul 2010 și fiica fostului colonel (r) de Poliție Pompiliu Ispășoiu (71 de ani), acum consilier local PNL în Tăuții Măgherăuș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here