DECIZIE – Copiii din Tăuții Măgherăuș au și în acest an școlar gratuitate totală la cursurile de înot

0
344

PARTENERIAT. Administrația locală din orășelul maramureșean Tăuții Măgherăuș a decis să finanțeze și în acest an programul de înot pentru copiii din clasele I-IV și cei de la gradiniță susținut la Centrul de natatie AquaSport, Spa & Wellness DruRelax din localitate.

 

Conform unei înțelegeri dintre cele două entități, făcute sub forma unei sponsorizări, administrația locală nu trebuie să plătească taxa de intrare pentru copii, doar cursurile de înot.

 

Motivația continuării programului prin care copiilor din Tăuții Măgherăuș, care frecventează grădinița sau ciclul primar gimnazial, li se oferă în urma parteneriatului dintre administrația locală și operatorul privat gratuitate totală pentru cursurile de natație constă în faptul că unii dintre aceștia „au rezultate foarte bune, printre ei fiind și campioni naționali la înot”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here