INVESTIȚIE: ASISTENȚĂ SOCIALĂ – Licitație de peste 3 milioane de lei pentru construirea noului centru de zi pentru persoane cu dizabilități din Poienile de sub Munte

0
253

POIENILE DE SUB MUNTE – CENTRU DE ZI. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș a introdus în licitație un contract estimat la peste 3 milioane de lei (exact: 3.226.696,19 lei, sumă care include TVA), care vizează construire și dotarea unui nou Centru de Zi în comuna Poienile de sub Munte. Noul centru va oferi servicii sociale pentru 30 de persoane cu dizabilități din comunitate, precum și celor aflate în Centrul de Îngrijire și Asistență Poienile de sub Munte (aflat în restructurare).

 

Proiectul se va dezvolta pe un teren intravilan în suprafață de 1.000 mp, în proximitatea zonei centrale a localității Poienile de sub Munte. Noul serviciu social vizează creșterea calității vieții beneficiarilor, furnizând servicii complexe specializate pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilități pentru o viață independentă și facilitarea integrării/reintegrării în societate, dar și prevenirea re/instituționalizării și susținerea traiului în comunitate.

 

Proiectul vizează construirea noului centru (cu rampe de acces), dotarea acestuia cu mobilier și echipamente specifice și cu un mijloc de transport, racordarea la utilități (pentru care trebuie extins sistemele de alimentare cu apa și canalizare menajeră din Cavnic) și obținerea avizelor, autorizațiilor și a licenței de funcționare.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, experiența profesională a 5 experți-cheie 30%, termenul de finalizare a lucrărilor 15% – acesta trebuie cuprins între 10 luni și 13 luni -, perioada de garanție a lucrărilor 15% – aceasta trebuie cuprinsă între 3 ani și 5 ani). Ofertele sunt așteptate până în 22 aprilie 2024.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here