DECIZIE – Administrația județeană a majorat cu 2 milioane de lei capitalul social al firmei Parcuri Industriale Maramureș SA, urmare a concluziilor Testului Investitorului Privat Prudent

0
61

MAJORARE DE CAPITAL. Administrația județeană, care deține în proprietate firma Parcuri Industriale Maramureș SA (înființată pentru a gestiona crearea parcurilor industriale în județ), a decis majorarea capitalului social al societății desemnate să gestioneze înființarea parcurilor industriale în județ cu suma de 2 milioane de lei, bani alocați în acest sens din bugetul public al unicului acționar, Consiliul Județean Maramureș.

 

Hotărârea forului deliberativ al județului a fost motivată prin concuziile Testului Investitorului Privat Prudent (întocmit pentru Parcuri Industriale Maramureș SA, de HR Plus SRL), avizate de comisiile administrației județene. În urma majorării capitalului social cu 2 milioane de lei a firmei județului Maramureș, numărul de acțiuni ale societății s-a majorat cu 4.000, cu o valoare nominală de 500 lei, acestea fiind emise în favoarea acţionarului unic, respectiv Județul Maramureș, care a contribuit la majorarea capitalului social.

 

În acest moment, Parcuri Industriale Maramureș SA are un capital social de 7 milioane de lei, divizat în 14.000 de acțiuni cu o valoare nominală de 500 lei fiecare.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here