AU CÂȘTIGAT – Minaur la prima victorie în Liga a III-a, scor de forfait la Baia Mare, cu Olimpia Satu Mare

0
157

FOTBAL – LIGA A III-A. Vineri, 1 septembrie 2023, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, în prologul etapei a 2-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a la fotbal, CS Minaur a învins categoric, cu 3-0 (2-0), SC Olimpia MCMXXI Satu Mare. Partida, arbitrată la centru de Claudiu Dantes Matiș din Timișoara, a însemnat prima confruntare din actualul sezon a vecinilor de județ – în sezonul regulat vor fi 4 astfel de partide, sătmărenii având în această ediție două echipe Olimpia Satu Mare înscrise în Seria a 10-a (nou-promovata SC Olimpia MCMXXI Satu Mare și CSM Olimpia Satu Mare).

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur) a început meciul cu următorul 11: Breban – Achim, Stoian, Raul Gherman, Simion (cpt.) – Matei, Urvanțev, Ilieș, Piroska – Darius Gherman, Lemac.

 

Gazdele au dominat meciul cu echipa suporterilor din Satu Mare, antrenată de Cristian Popa, impunându-se la un scor de neprezentare, după dubla lui Darius Gherman (reușită în prima repriză, în minutele 19 și 30) și golul fundașului central Raul Gherman, marcat în a doua parte a jocului (min. 59).

 

Minaur Baia Mare – Olimpia MCMXXI Satu Mare: 3-0 (2-0), au marcat Darius Gherman (min. 19, min. 30), Raul Gherman (min. 59).

 

Iată rezultatele etapei a 2-a din Seria a 10-a:

• Minaur Baia Mare – Olimpia MCMXXI Satu Mare: 3-0 (2-0);

• Sănătatea Sevicii Publice Cluj-Napoca – CSM Olimpia Satu Mare: 0-1 (0-0);

• CSM Sighetu Marmației – Minerul Ocna Dej: se dispută sâmbătă, 2 septembrie;

• Crișul Sântandrei – Lotus Băile Felix: se dispută sâmbătă, 2 septembrie;

• SCM Zalău – Victoria Carei: se dispută duminică, 3 septembrie.

 

În etapa următoare, Minaur joacă în deplasare, în 9 septembrie, cu CSM Olimpia Satu Mare.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here