DECIZIA A FOST LUATĂ – Comasare: alegerile locale vor avea loc simultan cu alegerile europarlamentare, în 9 iunie

2
1906
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

ALEGERI COMASATE. Capii partidelor guvernamentale, Marcel Ciolacu (PSD) și Nicolae Ciucă (PNL), au convenit privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, ambele urmând să fie programate duminică, 9 iunie 2024. Cel mai probabil anunțul oficial va fi făcut joi sau vineri.

 

În această perioadă, PSD și PNL urmează să ia o decizie finală și în privința comasării, prin desfășurarea în aceeași zi, a alegerilor parlamentare cu primul tur al alegerilor prezidențiale.

 

* Foto generică: @HotNews

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Văleeeu muică !
    Oamenii ăștia , toți politicienii , se zbat zi și noapte pt binele țării !
    Nopți întregi nu au dormit de grija confortului alegătorilor , până nu au ajuns la aceste rezultat , apoi următoarele
    De grija alegătorilor și a bunăstării țării , toți ăștia ( de 34 de ani încoace ) , sunt in stare sa aducă și morții din cimitire la vot , doar să FIE BINE ȚĂRII , CETATENILOR TARII !!!
    Puțin respect , va rog ! Oamenii ăștia chiar nu dorm noaptea de grija românilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here