ANUNȚ PUBLIC – Decizia etapei de încadrare pentru “Centru județean pentru adăpostirea animalelor” din satul Lăpușel

0
408

ETAPA DE ÎNCADRARE. Consiliul Județean Maramureș, prin Ionel Ovidiu Bogdan în calitate de Președinte al Consiliului Județean Maramureș, cu sediul în Județul Maramureș, municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Centru județean pentru adăpostirea animalelor”, propus a fi amplasat în Județul Maramureș, comuna Recea, satul Lăpușel, str. DJ 184A, nr. cad. 50938.

 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș din Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, în zilele de luni-joi, între orele 8-16 30 și vineri între orele 8-14 00, precum și pe Pagina oficială de Internet a APM Maramureș la adresa: http://apmmm.anpm.ro.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

Președinte Ionel Ovidiu BogdanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here