ALEGERI – Firmele de sondare a opiniei publice CURS și Avangarde vor face sondaje de opinie la ieșirea de la urne și în Baia Mare

0
831

OFICIAL. Firmele de sondare a opiniei publice CURS și Avangarde au fost acreditate de Biroul Electoral Central (BEC) să facă sondaje de opinie la ieşirea de la urne la alegerile locale din 27 septembrie și în Baia Mare.

 

Potrivit hotărârii BEC, operatorii de sondaj au acces, în baza acreditării, în imobilul în care funcţionează secţia de votare şi în raza de 500 de metri din afara acestuia, fără a avea acces în interiorul localului de vot. Aceştia au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în procesul de organizare şi desfăşurare a alegerilor.

 

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS a fost acreditat să facă sondaje de opinie la ieşirea de la urne în 15 orașe (Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Baia Mare, Oradea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti, Focşani, Deva, Alba Iulia și Arad), iar Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, în 6 orașe (Bucureşti, Craiova, Constanţa, Cluj, Iaşi şi Baia Mare).

 

De asemenea, BEC a acreditat să facă sondaje de opinie la ieşirea de la urne şi Fundaţia „Biroul de Cercetări Sociale” – BCS, în 3 orașe (Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Sărat şi Eforie).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here