INDISPONIBIL – Centrul vicecampioanei Știința Baia Mare, Jason Tomanè, are fractură de piramidă nazală după meciul României cu Polonia

0
135
Jason Tomanè

ACCIDENTARE. Centrul vicecampioanei Știința Baia Mare, Jason Tomanè, s-a accidentat în primul meci al României de la Rugby Europe Championship (REC) 2024, cel susținut duminică, pe Narodowy Stadion din Gdynia, cu Polonia și câștigat de naționala tricoloră cu 20-8. El a suferit o fractură de piramidă nazală, recuperarea lui fiind estimată între 4 și 6 săptămâni, astfel devenind indisponibil pentru restul meciurilor din actuala ediție a REC 2024.

 

La ediția din acest an a competiției, România este în Grupa B, împreună cu Portugalia, Belgia şi Polonia. Următoarele meciuri din grupă ale României sunt programate la București, în 10 februarie cu Belgia și în 17 februarie cu Portugalia. Semifinalele competiției sunt programate în 2-3 martie, iar finalele, pe 17 martie, la Paris. Grupa A este formată din Georgia, Spania, Germania şi Ţările de Jos. În ediţia trecută a competiţiei, România s-a clasat pe locul 3 (s-a impus în finala mică, disputată împotriva Spaniei, cu 31-25).

 

* Foto arhivă: @FRR

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here