ANUNȚ – Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, s-a alăturat echipei liberale

4
3013

PRIMAR ÎNSCRIS ÎN PNL. „Unul dintre cei mai destoinici și mai performanți primari ai Maramureșului, Ioan Stegeran, prim-edilul comunei Fărcașa, s-a alăturat din 6 februarie 2024 echipei liberale maramureșene. Ne bucură opțiunea sa, îi urăm bun venit în echipa liberală și îl asigurăm de tot sprijinul nostru pentru proiectele comunității pe care o reprezintă.

 

Prin implicarea domnului primar Stegeran, comuna Fărcașa este astăzi una dintre cele mai dezvoltate localități din județul nostru, beneficiind de numeroase proiecte, aflate în diverse stadii de implementare.

 

Iată doar câteva din proiectele derulate de executivul primăriei Fărcașa, sub conducerea domnului Ioan Stegeran:

– Sala nouă de Sport din Sârbi;

– Blocurile ANL din Tămaia;

– Extinderea și modernizarea Dispensarului medical de la Fărcașa;

– Construcția unui bazin de înot;

– Reabilitarea Casei de Cultură Fărcașa;

– Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii Gimnaziale ”Lucian Blaga”;

– Modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canal din comună;

– Implementarea unor sisteme inteligente de management local;

– Construcția unui sediu nou pentru primărie.

 

PNL Maramureș este deschis pentru toți cei care vor să se implice în comunitate, pentru oamenii care își doresc dezvoltarea județului nostru și care își doresc să muncească  pentru bunăstarea maramureșenilor. Cu oameni implicați și devotați continuăm să dezvoltăm Maramureșul!”.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  • Piedone ? HA HA
   Ce vedem acum pe YouTube cum se madareste printre oameni e exact = Pistol cu apă … Marketing ieftin , gen Dantaus printre oameni , că așa face și ăsta , îl copiază pe Piedone , dar toate fosilele de peste tot , tot fosile rămân
   Și Piedone și ăsta de acum , și toți de acum ce ies in față = cu 0 ( timpul și faptele lor spun asta )
   Ăsta de la Fărcașa ar fi bun ! A dovedit asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here