INIȚIATIVA USR – Senator Dan Ivan: Continuăm lupta pentru a ține păcănelele departe de copii!

0
209
Dan Ivan

LEGE. În 13 martie 2023, după ce a fost amânată de două ori, din motive puerile, legea care interzice amplasarea sălilor de jocuri de noroc in proximitatea unităților de învățământ, a fost în ședința comună a comisiilor Juridice și Economice ale Senatului.

 

Senatorii de la PSD au încercat să blocheze din nou această inițiativă prin solicitarea amânării, dar majoritatea nu a fost întrunită.

 

Inițiativa USR a intra la vot în ședința din plenul senatului din după-amiaza zilei respective și a trecut aproape cu unanimitate, primind un singur vor împotriva. Legea va interzice jocurile de noroc în apropierea școlilor, locurilor de joacă și lăcașurilor de cult. Viața copiilor nu poate fi lăsată pe seama norocului și nici pe mâna celor care fac profit exploatând vulnerabilitatea unui om, a precizat senatorul USR Dan Ivan.

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here