EXPANSIUNE – Jysk, retailerul scandinav de mobilier şi decoratiuni, deschide cel de-al treilea său magazin din Maramureș

2
2474

JYSK BORȘA. Retailerul scandinav de mobilier şi decoratiuni Jysk – controlat de familia Brunsborg, descendenți ai danezului Lars Larsen, cel care a fondat compania în 1979 -, continuă expansiunea în Maramureș deschizând cel de-al treilea magazin în județ în mai puțin de 3 ani, după cele inaugurate în cele două municipii, Baia Mare (2021) și Sighetu Marmației (2022). Acesta va fi primul magazin Jysk deschis într-un oraș maramureșean, respectiv la Borșa.

 

Inaugurarea magazinului din Borșa are loc joi, 8 februarie 2024, la ora 10.00, acesta fiind cel de-al 139-lea magazin Jysk din România și primul din zona estică a Maramureșului. Magazinul este localizat pe strada Libertății nr. 91, lângă supermarketul Lidl. Iraida Paiuc, manager de vânzări și marketind pentru România şi Bulgaria, a motivat alegerea locației prin faptul că Borșa este “o zonă turistică, pitorească, cu multe case de vacanţă şi pensiuni, şi credem că produsele Jysk vor fi apreciate de clienţii din zonă, inclusiv de clienţii Business to Business”.

 

Jysk a intrat pe piața comercială în 2 aprilie 1979, iar astăzi are peste 3.300 de magazine deschise în 48 de țări (în România a intrat pe piața comercială cu primul magazin în 2007) și o cifră de afaceri de 5,2 miliarde de euro.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. uite ca lemnul furat din parcurile naturale de pe langa Borsa, cu girul larg al politicienilor si institutiilor din justitie, se intoarce oarecum in Borsa …. e ca faina pe care o vindem la bani marunti si vin germanii de la Lidl, Kaufland, etc si o vand inapoi in magazine la preturi de 4 ori mai mari in tot felul de prostii congelate … asta e strategia statului Roman, sa vanda tot pe bani marunti si sa devenim o tara in care magazinele altora sa prospere si sa rasara precum ciupercile dupa ploaie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here