DECES – Un bărbat din Budești a murit strivit de căruță, în urmă cu puțin timp

0
5927
Foto generică

ACCIDENT. În urmă cu puțin timp, echipajul unui elicopter SMURD care deservește punctul aeromedical al Regiunii de Nord-Vest (situat în Jibou – jud. Sălaj) a intervenit de urgență la o solicitare din comuna maramureșeană Budești, apelul semnalând un accident grav în zonă greu accesibilă a cărui victimă a fost un bărbat în vârstă de 32 de ani, strivit de căruță (aceasta prezenta politraume și hemoragii și avea semne vitale slabe).

 

Din păcate, echipajul medical condus de dr. Sebastian Trancă, medic primar anestezie și terapie intensivă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca (instituție desemnată ca operator medical al punctului aeromedical al regiunii), a constatat, după manevrele de resuscitare, decesul victimei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here