ÎNCEPÂND DE ASTĂZI – HiSky a pus în vânzare bilete de avion spre Milano și Londra de pe Aeroportul Internațional Maramureș

0
1856

BILETE SPRE LONDRA ȘI MILANO. Începând de miercuri, 10 noiembrie 2021, maramureșenii pot achiziționa bilete pentru zborurile Baia Mare – Bergamo (Milano – Italia) și Baia Mare – Stansted (Londra – Anglia). Pentru cursa Baia Mare – Stansted, zborurile vor debuta în data de 18 decembrie și vor fi operate în fiecare miercuri și sâmbătă, iar prețurile biletelor încep de la 39.99 euro per zbor.

 

Cursa Baia Mare – Bergamo va fi operată începând cu 20 decembrie, în fiecare zi de luni și vineri a săptămânii, iar prețurile biletelor încep de la 30.83 de euro per zbor.

 

Cursa Baia Mare – Beauvais (Paris – Franța) va fi operată de pe Aeroportul Maramureș începând cu 8 aprilie 2022.

 

Biletele se pot achiziționa direct de pe site-ul companiei, respectiv www.hisky.aero și la agențiile partenere.

 

Consiliul Județean Maramureș a făcut eforturi mari pentru realizarea acestui obiectiv, iar acum maramureșenii vor putea beneficia, pentru prima dată de la ultimul zbor extern din 2009, de zboruri internaționale regulate, direct de pe Aeroportul Maramureș.

 

Faptul că putem anunța punerea în vânzare a biletelor pentru primele zboruri externe, regulate, de pe Aeroportul Internațional Maramureș este un pas foarte important, atât pentru dezvoltarea județului și creșterea Aeroportului Maramureș, cât și pentru bunăstarea maramureșenilor, care au așteptat de multă vreme operarea de zboruri externe de pe aeroportul nostru, cu precădere spre aceste destinații. În continuare, vom face eforturi și vom munci pentru a dezvolta aeroportul prin construcția unui nou terminal de pasageri și prin operarea de noi curse internaționale spre destinații dorite de maramureșeni, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here