CINE-MPARTE, PARTE-ȘI FACE – Află cum se împart aproape 12,6 milioane de lei pentru drumurile din Maramureș

2
1863

BANI PENTRU DRUMURI. În anul 2020, sumele provenind din TVA și repartizate județului Maramureș cu destinația drumuri vor fi repartizate în următorul mod: aproape 80% pentru drumurile județene și 20% pentru drumurile comunale.

 

Astfel, din suma totală de aproape 12,6 milioane de lei (exact: 12.957.000 lei), 10 milioane de lei vor fi destinați drumurilor județene (controlate de firma Consiliului Județean Maramureș, Drumuri și Poduri SA) și aproape 2,6 milioane de lei (exact: 2.597.000 lei) vor fi repartizați (eminamente politic, ca de fiecare dată) drumurilor comunale.

 

Dacă doriți o explicație a argumentelor care au stat la baza acestui raționament al împărțirii, vi-l ofer pe cel oficial: starea tehnică și lungimea drumurilor (adică aceste două considerente au stat la baza deciziei).

 

Repartizarea pe localități a sumei de 2,6 milioane de lei pentru drumurile comunale se va face mai încolo, așa cum v-am spus, ca de fiecare dată, în urma negocierilor politice între partidele care au componenți în Consiliul Judeţean Maramureș, for controlat de pesedistul Gabriel Valer Zetea.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Cu respect domnule Vischi, va informez ca aici in impartirea banilor pentru drumuri nu se va tine cont de aliati politici ci numai de primarii PSD.
    .Zetea are nevoie ca de aer de suportul acestora in imediatul for de alegeri al Psd Maramures.Tupeul micutului print politic e maxim daca analizam rezultatele Psd Maramures la ultimele alegeri.Mai vrea un mandat! De ce ?
    Acest presedinte Zetea a aruncat partidul in ridicol,a tratat partidul ca pe o feuda personala si ar trebui sa plece cat mai e timp.Redresarea pleaca de la acest fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here