MODIFICARE – Daniel Decebal îl înlocuiește în Consiliul Județean Maramureș pe Cornel Varga, „transferat” de PMP în Consiliul Local Baia Mare

0
3222

CONSILIER JUDEȚEAN. Daniel Decebal (45 de ani), până acum consilier local PMP în comuna Fărcașa, va deveni consilier județean, luând locul rămas vacant în urma demisiei de la finalul anului trecut a lui Cornel Varga, „transferat” de partid în Consiliul Local Baia Mare (detalii AICI).

 

Decebal este acționar al firmei Pro Win Tec (firmă cu o cifră de afaceri de aproape 1,5 milioane de lei, pe care o administrează soția sa), societate care activează în domeniul pompelor de caldură, echipamente pentru încălzirea prin pardoseală și panouri fotovoltaice.

 

La alegerile locale din 2016, Decebal (care este președinte PMP Fărcașa) a candidat pentru funcția de primar al comunei, fiind votat de 26,48% dintre alegătorii care s-au prezentat la urne (a fost pe locul 2, după eternul primar Ioan Stegeran – PSD, 66,34%), PMP câștigând trei mandate de consilieri locali.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here