CORONAVIRUS – În ultimele 24 de ore, în Maramureș DOAR 92 de teste (indicatorii principali): 2 morți, 84 de infectați, 66 de vindecați

0
634

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), joi, 21 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat numărul celor decedați (la două persoane), a scăzut cu o persoană numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (de la 85 la 84 de persoane – explicația oficială este că Institutul Național de Sănătate Publică a scos de pe lista Maramureșului o persoană născută în județ, confirmată și internată în spital, dar care are domiciliul în alt județ) și a stagnat numărul pacienților vindecați și externați (la 66 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 16 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Conform Direcției de Sănătate Publică Maramureș, citată de Consiliul Județean Maramureș, în ultimele 24 de ore s-au făcut în județ 92 de teste. Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 20 mai inclusiv, în județ s-au făcut 2.223 teste (0,65% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai numărul de teste a fost omis.

 

Subliniere: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 9.979 de teste, cu 434 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 342.466).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 415 de persoane (de la 1.206 la 1.621 persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în centrele de carantină instituționalizată din județ se află cu 19 de persoane mai puține decât ieri (de la 206 la 187 de persoane).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here