SĂRBĂTOARE LA SPITAL – De 1 mai, 215 persoane au ajuns la Urgenţa Spitalului Județean din Baia Mare

0
260

AGLOMERAȚIE LA UPU. În 1 mai, 215 persoane au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, 56 dintre acestea reprezentând cazuri critice (de cod roşu şi galben), 46 de pacienţi râmânând internați, iar 13 fiind transferaţi către alte unităţi medicale.

 

Tot în 1 mai, un elicopter SMURD a asigurat transferul unei paciente (în vârstă de 50 de ani, care prezenta o malformaţie vasculară cerebrală) de la unitatea medicală din Baia Mare, la Cluj Napoca. UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare asigură triajul, evaluarea şi tratamentul de urgenţă pentru pacienţii care se prezintă la spital spontan sau care sunt transportaţi cu ambulanţele.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here