AEROPORTUL MARAMUREȘ – În această seară, Tarom reia zborurile București – Baia Mare și retur: deocamdată, doar cursa parlamentarilor

0
617

RELUAREA ACTIVITĂȚII. În această seară (vineri, 22 mai 2020), compania aviatică națională Tarom reia cursa regulată pe relația București – Baia Mare și retur. Deocamdată, Tarom va opera un singur zbor tur-retur pe săptămână (vineri, așa-numita “cursă a parlamentarilor”).

 

Prima cursă spre Baia Mare de după sistarea zborurilor (decizie cauzată de interdicțiile de circulație pe perioada stării de urgență) decolează de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni la ora 18.05 și aterizează pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 19.30.

 

Zborul retur Baia Mare – București este unul cu escală pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, avionul decolând de pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 19.55.

 

Conform normelor de siguranță impuse prin starea de alertă, conducerea aeroportului maramureșean a informat că ghişeele de check-in de pe Aeroportul Internațional Maramureș vor fi deschise în jurul orei 17.00, iar pasagerii trebuie să păstreze distanţa socială. În terminalul aeroportului nu au acces decât pasagerii, se face triaj epidemiologic, sunt instalate dozatoare cu dezinfectant și vor fi difuzate mesaje de avertizare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here