CONTRACTE DE FINANȚARE SEMNATE – Noi proiecte de infrastructură de apă-canal și rutieră finanțate cu 36,4 milioane de lei în Satulung și Ulmeni

0
245

DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII. Luni, 31 iulie 2023, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, printre care și două cu UAT-uri din Maramureș.

 

Astfel, Comuna Satulung va fi finanțată cu 25 de milioane de lei pentru înființarea sistemului de canalizare menajeră și extinderea rețelei de alimentare cu apa în localitatea Arieșu de Pădure, iar Orașul Ulmeni va fi finanțat cu 11,42 milioane de lei (exact: 11.421.120,70 lei) pentru reabilitarea și modernizarea unor drumuri de interes local.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here