CÂND AUTORITĂȚILE NU POT – Maramureșenii din Liguria (Italia), demersuri pentru înființarea unei curse aeriene între Genova și Baia Mare

0
1328

DECIZIE. Maramureșenii din Liguria (Italia) au demarat, prin Camera de Comerț și Industrie a României în Italia (CCIRO Italia), demersurile pentru înființarea unei legături aeriene între aeroportul din Genova și Aeroportul Internațional Maramureș, care să deservească comunitatea de români din Liguria, oameni de afaceri și turiști (de asemenea, sunt vizate dezvoltarea și promovarea unor programe cu destinațiile turistice din Liguria și a celor din județ).

 

În timpul unei misiuni economice a CCIRO Italia în Genova, organizată în 10-11 noiembrie, președintele CCIRO Italia, Eugen Terteleac, a demarat discuții în acest sens cu mai mulți reprezentanți instituționali și oameni de afaceri, printre care și cu Piero Righi, director general al Aeroportului Cristoforo Colombo din Genova, și cu consilieri ai primăriei Genova (Lorella Fontana și Davide Rossi).

 

Pentru o mai bună conlucrare între autoritățile din Genova și comunitatea românilor din zonă, CCIRO Italia și o mai eficientă concretizare a proiectelor comune, în Genova a luat ființă filiala CCIRO Italia Liguria, președinte al filialei fiind desemnat Giuseppe Incarbone.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here