LICITAŢIE – CJ Maramureş „pune la bătaie” peste 15 milioane de euro pentru reabilitarea a 27 km de drum judeţean

0
448

REABILITARE. Lucrările de proiectare şi execuţie a reabilitării DJ 109F, pe o distanţă de 27,4 km, de la limita cu judeţul Sălaj pe ruta Târgu Lăpuş (DN 18B) – Dămăcuşeni – Rogoz (DJ 171), au fost scoase la licitaţie de beneficiar (Consiliul Judeţean Maramureş).

 

Valoarea estimată a contractului este de peste 68 de milioane de lei (68.238.608,55 lei), adică peste 15 milioane de euro – din această sumă, 1,5 milioane sunt estimate pentru proiectare şi aproape 67 de milioane de lei pentru execuţia propriu-zisă a lucrării.

 

Câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie aproape 21 de luni pentru finalizarea lucrării, timp în care va trebui să elaboreze proiectului tehnic, să obţină acordurile şi avizele necesare, să execute lucrările şi să asigure asistenţa tehnică pe perioada lucrărilor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here