CONTRACT – Sediul Primăriei Baia Mare va fi extins: află cine face proiectul și pentru ce sumă

1
1100
Cătălin Cherecheș, primarul Băii Mari, dorește extinderea sediului Primăriei (foto dreapta)

CLĂDIREA PRIMĂRIEI. Firma de arhitectură 9 Opțiune SRL, fondată în anul 1998 de arhitecții Ildiko Mitru și Ștefan Paskucz, va realiza proiectul de reabilitare și extindere al sediului Primăriei Baia Mare, clădire situată pe strada Gheorghe Șincai nr. 37.

 

Lucrarea, care cuprinde documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (plus studii preliminare) și proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor va fi realizată până la sfârșitul lunii ianuarie 2020, iar firma va fi plătită cu suma totală de 153.510 lei (echivalentul a peste 32.000 de euro).

 

Contractul a fost semnat în 1 noiembrie 2019, în urma procedurii de achiziție directă (în baza răspunsului la cererea de ofertă). Firma 9 Opțiune SRL din Baia Mare a realizat pentru administrația locală și proiectele de reabilitare ale Centrului Vechi al Băii Mari, Pieței Cetății și Coloniei Pictorilor, toate premiate profesional.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cum pisici poate sa fie premiata reabilitarea Coloniei Pictorilor? Treceam cu 4 pe acolo si ii spuneam unui var ca s-a refacut de cativa ani doar si ca erau mai multi copaci.Si el imi spunea ce urat arata cu rugina aia. Toti spun ca arata mai rau decat cum era inainte.Mai ales daca o vezi din autobuz, cu rugina aceea si cu metalele pe ea.Plus ca s-au mai taiat din copaci pe acolo.Adica, cum vine asta, primesti premii ca tai copacii si pui metale si rugina pe o cladire? Unde ne indreptam? Parca toate sunt anapoda.Nici de piata Cetatii nu poti zice ca e wow.Taiem copacii ca sa vedem mai bine mortii? Sa vedem cioante luminate? Adica, e chiar filozofica treaba. Jos, mortii -sau oasele cu lumina si conditii de lux si sus vii nu mai au nici copaci ,nici banci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here