CONCURS STUDENTE – Titlul Miss Universitaria 2022 a fost câștigat de Ana Șerba

0
341
Ana Șerba

MISS UNIVERSITARIA 2022. Cea de-a XII-a ediție a competiției pentru titlul de Miss Universitaria 2022, eveniment organizat de Liga Studenților “Pintea Viteazul”, a fost câștigată de Ana Șerba. Conform regulamentului competiției, juriul concursului evaluează creativitatea, originalitatea, inteligența și frumusețea participantelor (în probele de dans, originalitate, cultură generală, rochie de seară și lenjerie).

 

Ediția din acest an, desfășurată la Teatrul Municipal din Baia Mare, a avut tematica „Latino”, într-o încercare de a prezenta publicului, după o pauză de 2 ani (impusă de pandemie), cele mai colorate și pline de viață momente. În afara Marelui Premiu (câștigat de Ana Șerba), s-au mai oferit premiile Miss Popularitate, câștigat de Oana Pinte, și Miss Originalitate, câștigat de Cristiana Todorean.

 

* Foto: @SevenStudio via Liga Studenților “Pintea Viteazul”

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here