SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În acest weekend, două spectacole, unul în premieră, la „Municipalul” din Baia Mare

0
228

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole cu trei reprezentații. Astfel, vineri, 29 martie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este programată premiera spectacolului De-Conectatde primăvară, spectacol muzical-coregrafic în regia muzicală a lui Călin Ionce.

 

În distribuție: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Ema Dumitran, Diana Topan, Mădălina Rogojan, Laura Bucureștean. Spectacolul este susținut și de instrumentiștii Răzvan Apostol, Florin Varga, Bogdan Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Bogdan, Dan Secheli și Călin Ionce, precum și de corpul de balet format din Loredana Maghear, Alina Coteț, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Carla Waltner și George Pop.

 

În ton cu ritmurile naturii, trezim primăvara din noi, cu sonorități proaspete, energice, pline de speranță. Spunem DA tinereții și ne lăsăm inundați de beatitudinea celui mai frumos anotimp. Vă invităm să-i simțiți parfumul în ritmuri muzicale propuse de soliștii Teatrului Municipal Baia Mare și momente coregrafice pe armoniile lui Antonio Vivaldi.

 

Durata spectacolului este de 100 de minute, iar prețul biletului este 30 lei (preț unic).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul „Elefănțelul curios”, de Nina Cassian, după Rudyard Kipling, în regia lui Eugen Cîmpeanu. În distribuție: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Alin Albu, Sonia Codorean.

 

A fost odată, demult, un elefanțel foarte curios. Într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „Ce mănâncă crocodilul seara?”. Așa că a plecat prin pădure să întrebe animalele. Răspunsul la întrebare îl puteti afla dacă veniți să urmăriți întreaga poveste a micuțului nostru elefant.

 

Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here