SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole în Baia Mare

0
193
„Rățușca cea urâtă”, scenă din spectacol

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 4-6 noiembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru reprezentații a trei spectacole. Astfel, vineri, 4 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat spectacolul de improvizație “Improjoker”, în regia Mihaelei Sîrbu. Vor improviza Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Alexandra Vanci, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei,  Petru Damșa.

 

“ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol! Spectacolul durează 75 minute (fără pauză), iar prețul biletului este 20 lei (10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși și comedie

 

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, este programat spectacolul pentru copii “Rățușca cea urâtă”, după Hans Christian Andersen, în regia lui Radu Dinulescu. În distribuția spectacolului, actorii Liliana Voș, Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu și Vlad Crișan.

 

“Rățușca cea urâtă” este o poveste meditativă despre devenire, spusă pe înțelesul copiilor. Durata spectacolului este 45 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă, la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programată comedia “Grasu` Contrabasu`”, de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu. În distribuția spectacolului, actorii Andrei Han, Claudia Păunescu, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.

 

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

 

Spectacolul durează 100 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (10 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here