SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Duminică, prima premieră a stagiunii Teatrului Municipal Baia Mare: comedia „Familia Pop”

0
227

SPECTACOL ÎN PREMIERĂ. Duminică, 24 septembrie 2023, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare are loc prima premieră a acestei stagiuni, comedia „Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae. În distribuție, actorii: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

 

„O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”

 

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 30 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here