SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare, One Jazz Festival, cu artiști din România, Marea Britanie, Polonia și Ungaria: biletele s-au pus în vânzare, vezi programul festivalului

0
475
Michał Barański

ONE JAZZ FESTIVAL – BAIA MARE 2023. În weekendul 10-11 noiembrie 2023, la ATP Tech Center din Baia Mare (localizată pe Bd. Regele Mihai I nr. 67), are loc a V-a ediție a One Jazz Festival, eveniment organizat de Asociația One Sound (sponsor oficial: Sepultura Impex) cu participarea unor de renume ai genului din România, Marea Britanie, Polonia și Ungaria. De asemenea, sub genericul “Comunitate” vor avea loc și o serie de evenimente conexe.

 

Biletele early bird, pentru o zi sau pentru ambele zile, sunt acum disponibile iubitorilor de jazz la link-ul următor (unde găsiți și alte detalii despre festival): https://onejazz.ro/#/bilete.

 

Programul festivalului este următorul:

 

Vineri, 10 noiembrie 2023

• Ora 19.00: 7th Sense (România);

• Ora 20.30: Jazz Sabbath (Marea Britanie).

 

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023

• Ora 19.00: Michał Barański Quartet (Polonia);

• Ora 20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Ungaria).

 

Organizatorii și-au propus prin One Jazz Festival să creeze „o atmosferă muzicală captivantă, să promoveze valorile comunității și să inspire participanții să acționeze pentru un viitor mai bun în ceea ce privește muzica, comunitatea și mediul înconjurător”.

 

* Foto Michał Barański: @ Kuba Amadeusz Majerczyk – WMP via jazzsoul.pl

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here