INVESTIȚIE – Administrația județeană a deschis licitația de 37 de milioane de lei pentru achiziția celor 31 de microbuze electrice destinate transportului elevilor

0
370

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Consiliul Județean Maramureș a deschis licitația publică pentru achiziția a 31 de microbuze electrice destinate transportului școlar, contractul fiind estimat la peste 37 de milioane de lei (exact: 37.384.762,78 lei, sumă care include TVA), cea mai mare parte a investiției fiind finanțată din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – contractul de finanțare a fost semnat la 6 septembrie 2023.

 

Cele 31 de microbuze electrice vor avea o capacitate de 16+1 locuri pe scaune și vor fi dotate cu facilități pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă (rampă și/sau alte dotări specifice), urmând să fie distribuite în 31 de UAT-uri din județul Maramureș: Satulung, Bârsana, Suciu de Sus, Coroieni, Poienile de sub Munte, Ardusat, Cernești, Copalnic-Mănăștur, Fărcașa, Repedea, Rozavlea, Băița de sub Codru, Coltău, Dumbrăvița, Giulești, Ieud, Recea, Rona de Sus, Șișești, Strâmtura, Bogdan Vodă, Cicârlău, Mireșu Mare, Moisei, Oncești, Petrova, Vișeu de Sus, Călinești, Remetea Chioarului, Șieu, Săpânța.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul va avea o pondere procentuală în decizia finală de 40%, garanția de 20% – aceasta trebuie să fie între 2 ani și 6 ani -, perioada de garanție a bateriilor de 20% – aceasta trebuie fie între 4 ani și 8 ani -, autonomia de mers de 20% – aceasta trebuie să fie între 200 km și 400 km) și microbuzele trebuie livrate în circa 7 luni (210 zile). Ofertele sunt așteptate până la 27 octombrie 2023.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here