NU E NICIO CRIZĂ – Firma de drumuri a Consiliului Județean Maramureș își cumpără un utilaj multifuncțional cu 1,26 milioane de lei

1
2872

ACHIZIȚIE. Firma Drumuri și Poduri Maramureș SA, din portofoliul administrației județene (Consiliul Județean Maramureș), își cumpără un utilaj multifuncțional 4×4, nou, exprimându-și disponibilitatea de plăti până la 1,2 milioane de lei (exact: 1.260.470,61 lei, sumă care include TVA și care este echivalentă cu peste 256.000 de euro), însă în 3 tranșe (prima la 30 de zile de la emiterea facturii, a doua după alte 40 de zile și a treia după alte 40 de zile – practic, plata se finalizează în 3 luni și circa două săptămâni de la facturare).

 

Contractul de achiziție a fost scos la licitație, ofertele sunt așteptate până în 17 ianuarie 2023, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul are o pondere procentuală de 90% din decizia finală, iar perioada de garanție oferită utilajului, de 10% (perioada minimă fiind de 2 ani).

 

Mașinile multifuncționale pot fi echipate cu lamă de zăpadă, răspânditor de material antiderapant, braț de lucru extensibil, cositor de vegetație, tăietor de crengi sau perie frontală, putând fi astfel utilizate atât la deszăpezire, cât și la îndepărtarea vegetației de lângă drumuri sau la curățenie.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca în urma „acestei achiziții”, d-le.Marinescu, sa puteți reabilita porțiunea din DJ108A având ca limite intrarea din județul Sălaj spre Maramureș , pana la ieșirea din comuna Salsig(adică unde începe așa-numitul Drumul Nordului). Este o rușine pt județ, acest drum!!! Din 1982 de când s-a construit nu s-a reabilitat nimic pe aceasta porțiune minunata in lungime de aproximativ 12km !!! 12 km lăsați de izbeliște care ne distrug mașinile !!!Pana și județul Sălaj este peste Maramureș în ceea ce privește calitatea drumurilor,sa nu mai vorbim de veniturile salariale,unde suntem codași!! Rușine conducerii Drumuri și Poduri Maramureș,în special d-lui Marinescu și celorlalți din CJ care de peste 30 de ani stau și se ling pe degete de fiecare data când încasau fonduri europene si visau la bolizi de sute de mii și vile construite cine știi pe unde !!
    R U S I N E ,
    N E M E R N I C I L O R !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here