PROGRAMUL ZILEI – Castane 2018: Gipsy Casual, Goran Bregovic, DJ Mahmut Orhan, DJ Sava & Carine & DDY Nunes

0
594

CASTANE 2018. Duminică, 7 octombrie, este ultima zi a tradiționalei sărbători a municipiului Baia Mare, iar organizatorii Castane 2018 au anunțat că programul va începe la ora 11, cu un spectacol pentru copii (Punguța cu doi bani), care va avea loc în sala Teatrului de Păpuși (strada Dacia nr. 3) – intrarea este gratuită.

 

De la ora 14, pe scena din Centru Vechi are loc un spectacol folcloric susținut de ansamblurile folclorice „Crișana” din Oradea, „Transilvania” din Baia Mare, „Feciorii și fetele de pe Mara” din Desești și soliștii acestora, precum și Florentina și Petre Giurgi.

 

De la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Sfânta Treime), au loc concertele susținute de Gipsy Casual, Goran Bregovic, DJ Mahmut Orhan, DJ Sava & Carine & DDY Nunes, iar de la ora 19.30 a fost programată parada de închidere a evenimentului “Castane 2018”, care va urma traseul Piața Libertății (Centrul Vechi) – Gh. Șincai – B-dul Unirii. Evenimentul Castane 2018 se va încheia la ora 22, cu un spectacol de artificii.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here