SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – După 20 de ani, contratenorul Romeo Cornelius revine pe scena Teatrului Municipal Baia Mare

0
401
Romeo Cornelius

SPECTACOL. După 20 de ani, contratenorul Romeo Cornelius revine pe scena Teatrului Municipal Baia Mare cu un recital inedit, în care artistul ne propune o călătorie prin viața și muzica sa. Un spectacol încărcat de emoție autentică, de poezie dar și de umor, gândit și interpretat a capella.

 

Duminică, 11 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal din Baia Mare, va avea loc premiera spectacolului Solo Voce, concept, text, regie și interpretare de Romeo Cornelius.

 

Spectacolul se dorește a fi o mărturisire despre un destin artistic, începând cu copilăria, trecând prin evoluția sa pe marile scene ale Europei și continuând cu redescoperirea filonului ancestral, moștenit și dus mai departe în stilul său inconfundabil. Spectacolul durează 70 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 de lei.

 

Romeo Cornelius (43 de ani) s-a născut la Baia Mare. Absolvent al Liceului de Artă din Baia Mare și al Universității de Muzică din București, a fost, la numai 18 ani, cel mai tânăr solist liric din istoria Operei Române. A fost stagiar al Nouveau CNIPAL (Centrul National de Inserare Profesionala a Artistilor Lirici) din Marsilia (2000/2001) și a cântat alături de orchestre importante sub bagheta unor maeștri celebri: Opera de Marseille, Opera d’Avignon, Opera des Pays de Vancluse, Orchestre Lyrique de Region Avignon Provence.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here