CONCERT – A.G Weinberger Band încheie astăzi Festivalul Internațional de jazz & blues „North West Fest” din Baia Mare

0
263

EVENIMENT. Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de jazz & blues „North West Fest”, eveniment care a reunit muzicieni din din Polonia, Ungaria și România și care se desfășoară în Piața Cetății din Baia Mare, se va încheia duminică, 9 septembrie 2018, cu concertele trupelor Straight From The Bottle (de la ora 20) și A.G Weinberger Band (de la ora 21).

 

Tot astăzi, are loc, la Colonia Pictorilor din Baia Mare (situată pe strada Victoriei, nr.21) și lansarea albumului “ReBorn” a celor de la A.G Weinberger Band. Organizatorii festivalului din Baia Mare își propun să promoveze jazz-ul și blues-ul și să creeze un climat de toleranță și multiculturalitate cu ajutorul unui eveniment cultural de prestigiu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here