CASTANE 2018 – Biletele la Expo-Flora, eveniment finanțat de municipalitate cu 50.000 de lei, între 3 și 5 lei

0
445

PREȚ. Cu 50.000 de lei va finanța municipalitatea Băii Mari, din bugetul public, cea de-a 35-a ediție a expoziției de flori „Expo-Flora Maramureș” – aceeași finanțare a fost făcută și la precedenta ediție.

 

În plus, veniturile obținute din vânzarea biletelor și din concesionarea spațiului expozițional rămân în bugetul Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), din subordinea Primăriei Baia Mare – spre deosebire de anul trecut, când profitul a trebuit rambursat în bugetul municipalității. De asemenea, eventualele pierderi (dacă veniturile încasate nu vor acoperi cheltuielile ocazionate cu desfășurarea evenimentului) vor fi acoperite din bugetul propriu al SPAU.

 

În acest an, biletele de intrare la Expo-Flora vor costa, ca și anul trecut, 3 lei pentru copii, elevi și studenți și 5 lei pentru adulți, iar expozanții vor plăti o taxă (de participare/expunere și vânzare) de 20 de lei/metru pătrat, pe toată perioada de desfășurare a sărbătorii „Castane 2018”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here