COLABORARE – Ionel Bogdan: Susținem parcursul reformist al Republicii Moldova

0
183

ADVERTORIAL POLITIC. Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a avut astăzi, împreună cu președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, o întâlnire cu reprezentanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova. Consolidarea unei bune colaborări între Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Național Liberal are ca obiectiv principal dezvoltarea unor proiecte comune care să aducă beneficii atât pentru județul Maramureș, cât și pentru vecinii României din Republica Moldova. Programele de susținere a studenților din Moldova în Baia Mare sunt, de asemenea, importante în parcursul către aderarea la Uniunea Europeană a Republicii Moldova.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a declarat: “Împreună cu președintele Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, am avut astăzi o întâlnire extrem de bună cu delegația Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova, partidul președintelui proeuropean Maia Sandu. Am discutat despre colaborarea dintre cele două partide pentru a susține parcursul reformist al Republicii Moldova, dar și despre cum putem extinde această colaborare și la nivelul autorităților locale.

 

Județul Maramureș este înfrățit cu raioanele Hîncești și Strășeni, dezvoltăm proiecte comune, susținem educația studenților din Moldova în cadrul Universității din Baia Mare și am încredere că aceste punți create la nivel local pot ajuta la construirea drumului european al Republicii Moldova.”

 

Biroul de presă al PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here