HANDBAL – Minaur Baia Mare, înfrântă de CSM București în Liga Națională cu două goluri înscrise pe final de meci

1
273

LIGA NAȚIONALĂ. În derby-ul etapei a 21-a a Ligii Naționale la handbal masculin, în Sala Sporturilor Horia Damian din Cluj-Napoca, CSM Bucureşti a întrecut-o pe CS Minaur Baia Mare cu 26-24 (15-13), cu două goluri marcate de Srdjan Predragovic în ultimele două minute ale meciului.

 

În general, meciul, arbitrat de brigada clujeană Gabriel Badiu & Ionuț Barbu, a stat sub semnul unei alergături a băimărenilor după adversară, într-o încercare prelungită până la final pentru egalarea situației, CSM punând două goluri diferență pe tabela de marcaj încă de la începutul partidei (3-1, în min. 3.25).

 

De-a lungul partidei, băimărenii au egalat de mai multe ori, ba chiar au preluat conducerea, în min. 26, 13-12, dar bucureștenii au înscris 3 goluri consecutive pe finalul primei reprize, plecând la vestiare cu diferența deja clasică (15-13). Repriza a doua s-a desfășurat după același scenariu, în min. 49.26 băimărenii egalând din nou (20-20), înscriind 4 goluri consecutive în mai puțin de 7 minute (marcate de Andrei Buzle, Milan Kotrc – două și Cip Tomas).

 

Bucureștenii preiau din nou cârma partidei, merg la 23-21 restabilind diferența clasică de două goluri, dar Minaur revine (n-a mai numărat nimeni a câta oară) și egalează la 24 în min. 57.22. Finalul le aprține bucureștenilor, Srdan Pedragovici înscriind de două ori (în min. 58.20 și în ultima secundă a meciului) și ducându-și echipa spre victorie și spre locul 4 în Liga Națională.

 

Pentru echipa antrenată de Alexandru Sabou au marcat: Cip (7 goluri), Buzle (6 goluri), Kotrc (4 goluri), Ramba (3 goluri), Dobra (2 goluri), Căbuț și Cristescu (câte 1 gol). De remarcat prestația portarului Răzvan Pop (cu 9 parade salavatoare și două lovituri de la 7 metri parate). De la CSM București s-au remarcat Teixeira (6 goluri), Campos Nantes, Rotaru, Predragovic (câte 5 goluri), Tărîță (4 goluri) și portarul Krupa (8 intervenții salvatoare și o lovitură de la 7 metri apărată) – a mai înscris și Onyejekwe (1 gol).

 

În urma meciului, Minaur se clasează pe locul 5, cu 38 de puncte (primele 3 echipe au între 48 și 58 de puncte). Următorul meci, joi, 8 aprilie 2021, la Cluj-Napoca, cu AHC Dobrogea Sud (echipă clasată pe locul 3, cu 16 victorii și 3 înfrângeri).

 

* Foto: @ Alex Nicodim via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nimic nou sub soare !MINAUR continua in aceeasi nota de la inceputul campionatului,adica jocuri pierdute cu echipele bune si puncte ciupite cu echipele slabute.Lucrurile sunt clare ,nu vom avea echipa de cupe europene la masculin in anul urmator.
    Si este foarte corect dupa jocul prestat.Cei responsabili trebuie sa decida acum daca mai are rost sa irosim resurse pentru un loc mediocru sau ne concentram sa construim o echipa de fete care are toate sansele sa joace in Liga Campionilor.
    Ramine de vazut cine cistiga, PERFORMANTA sau BAIETII DESTEPTI !
    Apropo…azi nu,dar miine mai bifam o infringere ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here