FAPT – Președintele PNL Maramureș și al Consiliului Județean, Ionel Bogdan, speaker la Conferința Regională “România Construiește”

0
215
Ionel Bogdan

PROIECTE – MARAMUREȘ. La Conferința Regională “România Construiește”, organizată la Cluj-Napoca, a fost invitat în calitate de speaker președintele PNL Maramureș și al Consiliului Județean, Ionel Bogdan. La eveniment au participat și Daniela Cîmpean – președinte Consiliul Județean Sibiu, Ioan Turc – primar Municipiul Bistrița, Daniela Maier – preşedinte Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Transilvania, precum și finanțatori publici din toate județele din Regiunea de Nord-Vest și cei mai importanți dezvoltatori, arhitecți, constructori și investitori privați.

 

“În cadrul conferinței am discutat despre proiectele la care lucrăm la Consiliul Județean Maramureș, prin care să asigurăm dezvoltarea pe termen lung a județului Maramureș. În baza strategiei noastre de dezvoltare, avem 25 de proiecte care au deja asigurată finanțarea și alte 65 de proiecte care se află în diverse stadii.

 

Proiectul pentru noul pod peste Tisa, în valoare de 147,9 milioane lei, va face legătura cu Ucraina și va intensifica schimburile comerciale internaționale. Proiectele pentru realizarea drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou – Dej, în valoare de peste 650 milioane euro, vor asigura conectivitatea rutieră în partea de Nord-Vest a țării.

 

Pentru a asigura forță de muncă calificată pentru primele parcuri industriale din Maramureș am gândit un proiect pentru realizarea celui mai modern Campus profesional integrat din Regiunea de Nord-Vest, în valoare totală de 25 milioane euro. Acestea sunt doar câteva dintre proiectele importante pentru Maramureș, pentru că îmi doresc să creștem calitatea vieții maramureșenilor”, a precizat Ionel Bogdan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here