EUROPARLAMENTARE – Mii de oameni la lansarea regională a candidaților PNL la alegerile europarlamentare

0
547

ADVERTORIAL POLITIC. Peste 650 de membri și simpatizanți PNL din Maramureș au participat la lansarea regională a candidaților liberali la alegerile europarlamentare din luna mai. Evenimentul organizat la BT Arena din Cluj a adunat circa 6.500 de participanți veniți din toate județele din regiunea Nord Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Satu-Mare, Sălaj și Maramureș).

 

„Să dăm semnalul că Partidul Naţional Liberal are tot ce îi trebuie pentru a oferi fiecărui român garanţia faptului că are cine să conducă România pe drumul cel drept şi că are cine să aducă România în primul rând în Europa, iar aceştia suntem noi, Partidul Naţional Liberal”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.

 

Prezent la BT Arena, alături de alți candidați la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, liderul listei PNL, a afirmat că „aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL care vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânerea în Europa. România europeană. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj.”

 

Liderul PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prezent pe scena evenimentului de la Cluj alături de ceilalți lideri liberali județeni, de candidați și de reprezentanți ai Biroului Executiv Național a subliniat: ,,Atmosfera a fost extraordinară, plină de energie și entuziasm. Avem cei mai buni candidați la alegerile europarlamentare, putem să-i reprezentăm cu demnitate pe români la nivel european și am convingerea că proiectele noastre și argumentele noastre vor cântări mult când românii vor decide pe 26 mai cu cine vor vota. Anul  2019 va fi anul victoriei PNL, atât la alegerile parlamentare, cât și la cele prezidențiale”.

 

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here