OPINIE – Ionel Bogdan: „Adina Vălean va face o treabă excelentă în calitate de comisar european pentru transporturi”

0
351
Adina Vălean

ADVERTORIAL POLITIC. Felicitări colegei mele Adina Vălean pentru acceptarea sa în funcția de comisar european pentru Transporturi de către președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

 

Adina Vălean este un europarlamentar cu experiență, a condus deja Comisia ENVI și este în prezent președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European, iar în cariera sa europeană a fost și raportor pentru Connecting Europe Facility, care susține infrastructura în domeniile transport, energie și servicii digitale.

 

Adina Vălean este un europarlamentar apreciat, respectat și am convingerea că va face o treabă excelentă și în calitate de comisar european pentru transporturi.

 

Mult succes, Adina Vălean!

 

Ionel Bogdan, Președinte PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here