CALIFICARE – Corul Angelli de la Seminarul teologic liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, la Olimpiada Națională Corală

0
111

OLIMPIADA CORALĂ. Vineri, 29 martie, la Liceul greco-catolic din Oradea, a avut loc faza interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale Corale la care au participat nouă coruri de elevi (opt coruri de liceu şi unul de gimnaziu) din judeţele Maramureş, Cluj şi Bihor. Miza a fost participarea la etapa finală a Olimpiadei Naţionale Corale, acolo unde s-au calificat primele trei coruri.

 

Corul Angelli de la Seminarul teologic liceal „Sf. Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare (dirijor pr. Andrei Baboşan), clasat pe locul I, s-a calificat în etapa finală a Olimpiadei Naționale Corale care se va desfășura în vacanța de primăvară. Din comisiile de jurizare au făcut parte cadre universitare de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte – Departamentul Muzică din Oradea, precum și inspectori de arte şi cadre didactice de educaţie muzicală.

 

La faza interjudețeană, din Maramureș a mai participat și Corul Madrigaletto al Colegiului de Arte din Baia Mare (dirijor Dorin Chereji).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ