ALEGERI – Întâlnirea regională a PNL pentru europarlamentare, la Cluj-Napoca, cu participarea liderilor naționali și a candidaților

0
430

EUROPARLAMENTARE. Duminică, 31 martie 2019, ora 12.30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca (situată pe strada Uzinei Electrice), are loc întâlnirea regională Nord-Vest a PNL cu aleșii locali, activul de partid și candidații PNL pentru alegerile europarlamentare.

 

La întâlnire vor participa Ludovic Orban (președintele PNL), Robert Sighiartău (secretarul general al PNL), lideri naționali și locali, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare (Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Vlad Nistor).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here