CA-NTRE PRIMARI – S-a semnat contractul de 4,6 milioane de lei pentru construirea parcului fotovoltaic în comuna Șișești: câștigător, firma… primarului din Oncești

1
2208

ȘIȘEȘTI. Administrația publică locală din comuna maramureșană Șișești, controlată de edilul Ioan Mircea Tentiș (PNL), a semnat un contract de peste 4,6 milioane de lei (exact: 4.670.750 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea și execuția unui parc fotovoltaic care să asigure energia necesară consumului propriu al instituțiilor publice din comună.

 

Contractul a fost semnat cu firma Electro Mat Prompt SRL din Oncești, controlată de edilul comunei Oncești, Matei Godja, prin fiul său, Ioan Matei Godja (edilul i-a delegat controlul scriptic al firmei în 2016, când a fost ales în demnitatea publică). La licitație s-au înregistrat două oferte și s-a urmat scenariul deja clasic: una a fost declarată inadmisibilă, iar cea rămasă a fost declarată conformă și câștigătoare.

 

Parcul fotovoltaic urmează să fie construit în satul Dănești, pe o suprafață de circa 30 de ari, iar sistemul va fi format din panouri fotovoltaice amplasate pe instituțiile publice.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cu 4,6 mil.lei cât timp se putea plăti energia din sistemul național ? Nimeni nu face asemenea calcule ? Adică să nu se permită risipa (hoția) din banii publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here