BAIA MARE – Scena și artiștii la „Castane” estimate la peste 400.000 de euro + TVA

0
819

CASTANE 2018. Ceva mai mult de 400.000 de euro (1.862.000 lei + TVA) estimează Primăria Baia Mare că va plăti din banii băimărenilor pentru serviciile de scenotehnică și pentru prestația artiștii prezenți la “Castane”, eveniment al urbei rebotezat cu apă sfințită de la Muntele Athos primarul Cătălin Cherecheș din Sărbătoarea Castanelor în Festivalul Castanelor, iar apoi în… Castane. Deci, aghistine (castane) să fie.

 

Se face și un soi de licitație (nu râdeți!), firmele care cred că pot realiza acest eveniment care se va desfășura nu pe durata a trei zile, ca-n povești, ci pe durata a trei săptămâni (în perioada 17 septembrie – 7 octombrie 2018), ca-ntr-un adevărat Oraș al Învingătorilor Supremi. Sigur, cei care vor să-și depună oferta ar fi trebuit să fie măcar neamurile lui Maflada, Baba Vanga sau Nostradamus, pentru că au la dispoziție fix șase zile pentru a-și face calculele, oferta etc.

 

Dar, într-un fel, e firesc, doar un oraș de învingători nu poate fi distrat de orice lent. Deci, start la oferte pentru “Servicii muzicale și de divertisment, servicii de prezentare spectacole, servicii de scenotehnică şi activităţi suport pentru interpretare artistică la scenă, necesare pentru desfăşurarea evenimentului Castane 2018”! Urmărim cu sublimă atenție și profundă preocupare desfășurarea…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here