FAPT – Fosta șefă a Fundației „Baia Mare 2021”, Mihaela Pușnava, plătită din nou din banii orașului pentru a găsi justificația exproprierii firmelor din Hotelul “Minerul”

2
2043

ABONAMENT. Sereleul Agorapolis din Constanța, administrat de Mihaela Pușnava, fosta manager de strategie și dezvoltare a Fundației „Baia Mare 2021” (înființată de Primăria Baia Mare pentru a gestiona participarea urbei la competiția care a desemnat Capitala Culturală Europeană a anului 2021), va fi plătită cu 10.000 de lei de Primăria Baia Mare “pentru elaborarea memoriului justificativ de cercetare prealabilă pentru procedura de expropriere a spațiilor din Complexul Hotel-Restaurant Minerul”.

 

În urmă cu două luni, tot sereleul lui Pușnava a fost plătit 25.000 de lei (echivalentul a peste 5.300 de euro), pentru elaborarea, în două zile!, a planului de afaceri al viitorului incubator de afaceri al municipalității. Atât prima, cât și a doua “lucrare” a fost dată într-un soi de încredințare directă, respectiv Pușnava a făcut o ofertă pe SEAP, Primăria a acceptat-o (pen’ că a fost legal și s-a scutit timp și emoții cauzate de o eventuală licitație publică).

 

Pușnava este absolventă de Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București și a fost “cel mai tânăr candidat” al Coaliției pentru Baia Mare, melanj politic din subordinea primarului Cătălin Cherecheș, creat exclusiv pentru alegerile locale din 2016.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Ce ati vrea? Toate pe gratis? Un bilet la un spectacol bun pe o seara costa 100 de lei cel putin. Dacă la castane se investesc 800.000 de euro fiti siguri ca se incaseaza 1000 000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here