FAPT – Fosta șefă a Fundației „Baia Mare 2021”, Mihaela Pușnava, plătită din nou din banii orașului pentru a găsi justificația exproprierii firmelor din Hotelul “Minerul”

2
1310

ABONAMENT. Sereleul Agorapolis din Constanța, administrat de Mihaela Pușnava, fosta manager de strategie și dezvoltare a Fundației „Baia Mare 2021” (înființată de Primăria Baia Mare pentru a gestiona participarea urbei la competiția care a desemnat Capitala Culturală Europeană a anului 2021), va fi plătită cu 10.000 de lei de Primăria Baia Mare “pentru elaborarea memoriului justificativ de cercetare prealabilă pentru procedura de expropriere a spațiilor din Complexul Hotel-Restaurant Minerul”.

 

În urmă cu două luni, tot sereleul lui Pușnava a fost plătit 25.000 de lei (echivalentul a peste 5.300 de euro), pentru elaborarea, în două zile!, a planului de afaceri al viitorului incubator de afaceri al municipalității. Atât prima, cât și a doua “lucrare” a fost dată într-un soi de încredințare directă, respectiv Pușnava a făcut o ofertă pe SEAP, Primăria a acceptat-o (pen’ că a fost legal și s-a scutit timp și emoții cauzate de o eventuală licitație publică).

 

Pușnava este absolventă de Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București și a fost “cel mai tânăr candidat” al Coaliției pentru Baia Mare, melanj politic din subordinea primarului Cătălin Cherecheș, creat exclusiv pentru alegerile locale din 2016.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Ce ati vrea? Toate pe gratis? Un bilet la un spectacol bun pe o seara costa 100 de lei cel putin. Dacă la castane se investesc 800.000 de euro fiti siguri ca se incaseaza 1000 000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ