PROGRAM CASTANE 2018 – Ce artiști vin în Baia Mare de Castane 2018: bonus… iarăși vine Bregovic :)

0
2900

ARTIȘTI LA CASTANE. Organizatorii sărbătorii de trei săptămâni a orașului Baia Mare, Primăria Baia Mare, și-au exprimat deja lista de artiști pe care și-i doresc prezenți la Castane 2018. Fără alte giumbușluciri să mărim textul, că nu-i elastic, ci scriere, să vă informăm pe repede înainte care-s aceștia (adică pe cine trebuie să aducă pe scena din Baia Mare cel care câștigă cei peste 400.000 de euro pentru servicii scenotehnice și artiști).

 

Vineri, 21 septembrie, Delia, Holograf, Compact, Direcția 5 & Alinka.

Sâmbătă, 22 septembrie: Irina Rimes, BUG Mafia, Sore, Antonia.

Sâmbătă, 29 septembrie: Lora, Lidia Buble, Vunk, Smiley.

Duminică, 30 septembrie: Carla’s Dreams, Adda, Anna Lesko, Gues Who.

Sâmbătă, 6 octombrie: Gașca Zurli, Loredana, Alina Eremia, Deepcentral, Grasu XXL.

Duminică, 7 octombrie: Gipsy Casual, Goran Bregovic.

 

Blindajul a fost deja enunțat: dacă vreunul din barosanii ăștia nu poate veni din varii motive, trebuie adus altul, dar musai de același calibru. 400.000 de euro. Cu plăcere și proverbialul “Distracție plăcută!”.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here