AU CÂȘTIGAT – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare încheie turul Ligii a II-a cu o victorie în deplasarea de la Aleșd

1
102

FOTBAL FEMININ – LIGA A II-A. Duminică, 19 noiembrie 2023, pe Stadionul Crișul din Aleșd (jud. Bihor), în meci contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 2-a a Liga a II-a la fotbal feminin, Asociaţia Athletic CS United Bihor a pierdut, cu 1-4 (0-3), partida cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Meciul, arbitrat de o brigadă din Sălaj, cu Razvan Lădar din Zalău la centru, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 7 (United Bihor) și 5 (Baia Mare).

 

Antrenorul Daniel Lupuți (Fotbal Feminin Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Florina Cosma – Larisa Olar, Camelia Daneliuc, Cristina Rus, Lorena Puja – Diana Butuza, Cristina Maroşan, Alexandra Buftea (cpt.), Georgiana Marița – Andreea Gulin, Georgiana Pâtcă.

 

Teren greu, îmbibat de apă (a plouat mult și la Aleșd), ultimul meci al turului sezonului regular și al anului. Băimărencele au câștigat fără dubii o partidă pe care au dominat-o și în care după primele 45 de minute au intrat la vestiare cu un avantaj de forfait. 3-0 prin golurile lui Andreea Gulin, Diana Butuza şi Alexandra Buftea. În repriza a doua, oaspetele și-au majorat avantajul în urma golului înscris în min. 59 de Georgiana Marița (min. 59), iar bihorencele au redus din handicapul de pe tabela de marcaj spre finalul jocului.

 

* Athletic CS United Bihor – Fotbal Feminin  Baia Mare: 1-4 (0-3), pentru băimărence au marcat Andreea Gulin (min. 10), Diana Butuza (min. 20) şi Alexandra Buftea (min. 36), Georgiana Marița (min. 59).

 

În urma victoriei, băimărencele încheie turul pe locul 5, cu 12 puncte cumulate din 4 victorii și 4 înfrângeri. Campionatul feminin se va relua anului viitor, în luna martie, cu meciurile din returul sezonului regular.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here