AU PIERDUT – Sighetencele se întorc înfrânte și de la Târgu Mureș: meciul cu echipa a doua a medicinistelor a început cu 10 minute întârziere, pentru că… lipsea medicul

0
124

VOLEI FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 18 noiembrie 2023, în Sala de sport a Universității de Medicină din Târgu Mureș, în meci contând pentru etapa a 7-a a Seriei Vest Liga a II-a (Divizia A2) de volei feminin, CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a câștigat, cu 3-1 (15-25, 25-22, 25-17, 25-14), partida cu CSM Sighetu Marmației. Meciul, arbitrat de cuplul Karikas Emoke (principal) și Răzvan Ghiurco (secund), a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 4 (Târgu Mureș) și 6 (Sighetu Marmației).

 

Inedit: meciul sighetencelor cu echipa a doua a medicinistelor târgumureșence a început cu 10 minute întârziere, pentru că… lipsea medicul. Până la urmă acesta și-a făcut apariția la sală și partida s-a putut disputa. După un prim set dominat suprinzător de oaspete, pornite cu a doua șansă în partidă, pe care sighetencele l-au condus autoritar de la un capăt la celalălt și l-au finalizat în doar 21 de minute (a fost cel mai scurt set al meciului) cu 25-15, gazdele au revenit și s-au impus în următoarele trei seturi din ce în ce mai clar (la 22, apoi la 17, iar la final la 14), câștigând toate punctele puse în joc.

 

Gazdele s-au impus la toți parametri tehnici semnificativi. Iată statistica meciului (Târgu Mureș vs. Sighetu Marmației): atacuri decisive 41-26, ași (puncte direct din serviciu) 13-9, blocaje decisive 8-4, puncte pe greșeala adversarului 28-39.

 

Pentru sighetence au punctat Ilaria Tincău și Patricia Bădan (câte 9 puncte), Timea Molczer și Rita Mentec (câte 6 puncte), Diana Slavita (5 puncte), Sorana Genc (2 puncte), Florina Michnea și Alexia Pall (câte 1 punct). De la gazde s-au remarcat Alexandra Coleșnicov (26 puncte), Maria Codreanu și Raluca Buran (câte 13 puncte).

 

În urma înfrângerii, sighetencele sunt pe ultimul loc al Seriei, cu 0 puncte după 7 meciuri (au doar 3 seturi câștigate). În etapa următoare, sighetencele joacă pe teren propriu cu CSU Oradea (loc 2).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here