VOLEI MASCULIN – Ştiinţa Explorări Baia Mare, eliminată în optimile Cupei României de Steaua București

0
171

CUPA ROMÂNIEI. În optimile de finală ale Cupei României la volei masculin, CS Ştiinţa Explorări Baia Mare a fost eliminată de CSA Steaua Bucureşti. În meciul disputat în București, în Sala “Mihai Viteazul” (arhiplină și cu suporteri care au creat o atmosferă incendiară), steliștii au învins cu scorul de 3-1 (pe seturi: 25-19, 25-22, 23-25, 25-21).

 

Printre remarcații partidei, de la Steaua: Cornel Miron (18 puncte realizate), Robert Vologa (14), Răzvan Baziliuc (12) şi Paul Crăciun (11); de la CSM Știința Explorări: Csanad David (18), Andrei Butnaru (12) şi Veniamin Aldea (11).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here