APT – Călin Bota: Am depus amendamente la Legea bugetului care prevăd alocări suplimentare de 3,84 milioane de lei pentru Maramureș

0
24
Călin Bota, deputat PNL de Maramureș

ALOCĂRI SUPLIMENTATE. Dincolo de declarații, de patriotismul local strigat în gura mare, este important ce facem fiecare dintre noi pentru #Maramureș și pentru maramureșeni, consideră deputatul maramureșean Călin Ioan Bota (PNL). Anul acesta, prin eforturile personale pe care le-am depus în Comisia de buget finanțe a Camerei Deputaților și prin negocieri politice intense, am reușit să aducem  Maramureșul în top trei județe care primesc alocare bugetară în plus, în baza amendamentelor depuse pentru susținerea proiectelor de dezvoltare și modernizare a județului. Este vorba de 21,43 milioane de lei care vor contribui la dezvoltarea Maramureșului și la bunăstarea cetățenilor.

 

Din această sumă, 9,6 milioane de lei reprezintă amendamente depuse parlamentarii PNL Maramureș – deputatul Călin Ioan Bota, deputatul Florin Alexandru Alexe și senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș -, în vreme ce reprezentanții PSD au depus amendamente pentru 7,2 milioane de lei. Cifrele arată exact care partid este dedicat dezvoltării județului și creșterii calității vieții maramureșenilor.

 

“Țin să le mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, secretarului general PNL, Lucian Bode, și ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, pentru susținerea amendamentelor noastre și a proiectelor de dezvoltare a Maramureșului.

 

Personal, am depus amendamente pentru acordarea a 1,33 milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, bani alocați pentru reparații capitale, recompartimentări și modificări fluxuri în compartimentul UPU și pentru acordarea a 2,5 milioane de lei Consiliului Județean Maramureș pentru finanțarea cheltuielilor de capital și pentru co-finanțari pentru proiecte cu finanțare externă.

 

Nu am uitat nici de locul cel mai drag sufletului meu, Oarța de Jos, locul copilăriei și al oamenilor speciali din viața mea. Pentru Oarța de Jos am depus un amendament privind suplimentarea cu 100.000 lei pentru confinanțarea modernizării drumurilor din localitate.

 

Proiectele concrete ne definesc activitatea și sunt mulțumit ca am reușit și anul acesta să aducem bani în plus pentru a susține dezvoltarea Maramureșului. Împreună dezvoltăm Maramureșul!”, a declarat deputatul Călin Ioan Bota.

 

Biroul paralamentar al deputatului Călin Ioan Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here